Mucizevi Meyve Hünnap

Hünnap (Ziziphus zizyphus), Rhamnaceae (cehrigiller) familyasından bahar aylarında hoş kokulu sarı renkliçiçekler açan dikenli bir ağaç...

Okumaya Devam Et

Zeytin Ağacı!

Zeytin ağacı(Olea europaea), zeytingiller(Oleaceae) familyasından; meyvesi yenen, Akdeniz iklimine özgü bir ağaç türüdür. Zeytinin krom...

Okumaya Devam Et

Sarımsaklı Ekmek

Malzemeler: 2 diş sarımsak1 dal biberiye½ kuru baget ekmek1 adet kurutulmuş acı biber1 tatlı kaşığı karabiber1 çay kaşığı tuz1,5 çorba ...

Okumaya Devam Et

Barbunya Pilaki

Malzemeler: 500 gr. kabukları ayıklanmış taze barbunya125 ml. Zümrüt Damlası Zeytinyağı1 adet iri kuru soğanDeniz tuzu2 tatlı kaşığı to...

Okumaya Devam Et

Cevizin Sırrı!

Cevizin Faydaları Bir cevizi elinize alınca, en dışında bir yeşil kabuk, sonra tahta bir yapı, daha sonra ince bir zar ve en içte de ta...

Okumaya Devam Et

Budamanın Estetiği

Ziraat Yüksek Müh. Kamil Karataş Yazdı: Baharın ilk günlerindeyiz… Doğa büyük bir uyanışın eşiğinde… Dallara su yürüdü yürüyecek. Badem...

Okumaya Devam Et

SAĞLIKLI GIDA :

BİRAZ DA AYNAYA BAKSAK, SORUNLARI DAHA KOLAY ÇÖZERİZSon zamanlarda, gıda ürünlerimizde gerekenin çok üstünde tarımsal ilaç bulunduğu, ...

Okumaya Devam Et

Çilekli Eskimo

Malzemeler (6 çubuk için): 1 çorba kasesi dolusu dondurulmuş çilek veya taze çilek1 tatlı kaşığı Sultan BalÇeyrek çay bardağı su Hazırl...

Okumaya Devam Et

Nohutlu Bamya

Malzemeler: Yarım kg bamya (dondurulmuş)1 su bardağı nohut (geceden ıslatılmış)2 adet domates ( soyulmuş, kabaca doğranmış)1 baş kuru s...

Okumaya Devam Et