Güniz Sokak No:22/3 06700 Kavaklıdere, Ankara, TÜRKİYE
Sipariş Hattı +90 (312) 467-1780

Yapılan hatalı uygulamalar ile doğadaki denge giderek zarar görmekte ve zarar gören topraklarda doğal bir ürünü yetiştirmekte oldukça zordur. Kimyasal ilaçlarla zarar gören toprak ve tabi ki onunla birlikte zarar gören böcek türleri yok olarak ekolojik dengenin bozulmasına sebep olmuştur. Tüm bu yapılan hatalı yöntemler yüzünden sağlığımız tehlike altındadır. Organik tarım ile hatalı uygulamalar sonucu kaybolan dengeyi yeniden kurtarabilir ve toprağın verimliliğini sürdürebiliriz. Toplumumuzda son dönemlerde dikkat çeken bir konu haline gelen organik tarım; her aşaması kontrol altında olan ve ürünün sertifika ile belgelendiği bir üretimdir. Biz de Torosların tertemiz havasında yetiştirdiğimiz ürünlerimiz ile 1926'dan beri değişmeyen ticaret anlayışımızla beraber hiçbir kimyasalla zarar görmemiş topraklarda sizler için üretiyoruz. Akseki yakınlarında Halil Efendi Çiftliği'mizi kurarak tamamen doğal yöntemlerle yetiştirdiğimiz Halil Hilmizade organik gıda ürünlerimiz için gerekli kurumlara başvurarak resmi güvencemizi sağladık.

                                                        

Amacımız sizleri tamamen doğal ürünlerle buluşturmak. Doğru yerde, doğru ürünü, doğru şekilde yetiştiriyoruz ve tüm kimyasallardan koruyarak sofralarınıza getiriyoruz. Organik tarım da hiçbir kimyevi malzeme kullanılmadan tamamen doğal yöntemlerle gübreleme yani sarımsak ve kekik suyu gibi doğal ürünler kullanılarak ya da hayvan gübresi ile destekleyerek üretiyoruz. Torosların temiz havası ve suyunda yetiştirdiğimiz organik ürünlerimiz; sağlıklı, katkısız ve lezzetlidir. İnsanların bugüne kadar sürdürdükleri tarım faaliyetleri ile  kendi yaşam alanımıza ve birlikte yaşadığımız canlı ve cansız çevreye verdiğimiz zarar katlanarak çoğalmakta. Artık  tarımsal faaliyetler doğa ile uyumlu ve hayvan refahını düşünen yöntemler geliştirerek tüm dünyada kullanılmaya başlanıldı. Biz de Halil Hilmizade organik gıda ürünlerini yetiştirirken tüm bu tarımsal faaliyetlere özen göstererek üretim yapmaktayız. Çiftliğimize hiçbir şekilde makine girmemekte. Tamamen doğal olarak toplanan ürünlerimiz aynı doğallığıyla sofralarınıza geliyor.
Sertifika ile tescillediğimiz organik ürünlerimiz; organik tarım mevzuatları gereğince kontrollü bir üretimden geçmiş ve organik ürün olarak pazarlanabilmektedir. Kontrolü ve sertifikası olmadan yapılan üretim, organik ürün olarak değerlendirilmemektedir. Halil Efendi Çiftliği tüm değerlendirmelerden geçmiş ve onayını almış organik tarım üretimi yapan bir çiftliktir.