Güniz Sokak No:22/3 06700 Kavaklıdere, Ankara, TÜRKİYE
Sipariş Hattı +90 (312) 467-1780

Makyaj yapan tüm bireylerin kullandıkları makyaj malzemelerinin birçoğunun içinde sağlığı çok ciddi tehdit eden kimyasal maddeler bulunmaktadır. Kimyasal madde olmayan doğal veya organik makyaj malzemeleri ise uzun süre cilt üzerinde bırakıldığında çevrenin ve kirli havanın etkileri, terleme yolu ile cildin alt tabakasına geçerek alerjik reaksiyonlara, sivilcelere, aknelere ve çok ciddi, cilt enfeksiyonlarına ve hatta cilt kanserine sebep olabiliyor.

Doğal veya kimyasal makyaj ürünlerinin cildinizde uzun süre kalmasına müsaade etmeyin ve hatta gece makyajınızı silmeden kesinle uyumayınız. Bu gün sizlere doğal zararsız makyaj temizleyicisi tarifi vereceğiz  bu tarif hem cildinizi temizleyecek hem de cildinizi makyajın etkilerine karşı az da olsa onarıp koruyacak.

Tarif:

 

  • 1 tatlı kaşığı doğal zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı badem sütü
  • 1 çay kaşığı limon
  • 2 damla lavanta yağı

Yapılışı:

Malzemeleri iyice karıştırdıktan sonra kullanıma hazırdır. Fakat sizlere küçük bir püf nokta, kesinlikle cildinizi temizlerken pamuk veya peçete kullanmadan doğrudan makyaj temizleyiciyi ellerinizle ovarak sürüp biraz bekledikten sonra önce ılık su ile durulayın ardından sabun ve soğuk su ile temizleyin. Cildiniz hem gerilecek hem de temizlenecektir bu karışım cilt Ph’nıza uygundur gözünüze kaçırmadan gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Not: Karşımı yaptıktan sonra  az bir miktarı elinize alıp tek gözünüzün altında 5 dakika bekletip test ettikten sonra kızarma şişme olmazsa alerji olmaksızın kullanabilirsiniz.

gaiadergi.com