Biberli Kabak Dilimleri
Malzemeler:
2 adet kabak
2 adet kırmızı biber
1 adet kuru soğan
2 diş sarımsak
Zeytinyağı
Maydanoz
Nar ekşisi
Kabakların kabuğunu soyup yarım santim kalınlığında verevine uzun dilimleyin
İki tarafını da fırça ile yağlayıp ızgara da pişirin
Biberlerin tohumlarını çıkarıp küçük küpler halinde doğrayın
Soğan ve sarımsağı da temizleyip aynı şeklide doğrayın az yağ koyduğunuz tavada bunları yumuşayana kadar pişirin
En son ufak parçalar halinde ekleyip karıştırın kabak dilimlerini servis tabağına dizip üzerine bu harcı paylaştırın üzerine biraz zeytinyağı ve nar ekşisi gezdirdikten sonra ince doğradığınız maydanoz ile süsleyin.
Afiyet olsun…
pastalin.com