Güniz Sokak No:22/3 06700 Kavaklıdere, Ankara, TÜRKİYE
Sipariş Hattı +90 (312) 467-1780

Güne sağlam bir kahvaltıyla ve  taze meyve suyu ile başlayın. Boğazınız acıyorsa ya da öksürüğünüz varsa süte, ya da ıhlamura bal koyabilirsiniz.

İçinde karışım maddesi olmayan organik olarak hazırlanmış keçiboynuzu pekmezi  size sabahları hem enerji verir, hem bağışıklık sisteminizi güçlendirir.

Bitki çayı için! İşyerinde demleme fırsatınız yoksa, termosla bitki çayı götürüp tüketebilirsiniz. Unutmayın şeker yok!

Balı ise hazırladığınız bitki çayları içinde tatlandırıcı olarak ya da üst ve alt solunum yolları yumuşatmak ve bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için kullanabilirsiniz.

Kendinize sağlıklı atıştırmalıklar hazırlayın; bir gece önceden yıkayıp buzdolabınıza koyduğunuz havuçları uzunlamasına dilimleyin, salatalıkları sabah soyup dilimlemek üzere hazırlayın, mevsimine göre muz, portakal, mandalina ya da her mevsim kolayca bulabileceğiniz elma dilimleri gün içerisinde enerjiniz düştükçe sizi sağlıksız kaçamaklar yapmaktan koruyacaktır.

Bol su tüketin. Uzun çalışma aralarında yeterli miktarda su ihtiyacınızı almalısınız. Su içmeyi unutuyorsanız masanızda bilgisayarınızın yanında bir su şişesi bulundurun.

Özellikle uzun süre oturarak masa başında çalışmayı gerektiren işiniz varsa mutlaka belirli aralıklarla ara verip kısa yürüyüş yapmalısınız.

Günde en az 6-8 saat uyuyun. Unutmayın ki; vücut uyku sırasında dinlenir, enerji toplar ve yenilenir.Yoğun ve ani hava değişimi dönemlerde C  vitamini takviyesi mutlaka alın. Kış mevsiminde özellikle B ve C vitaminleri mutlaka alınması gereken vitaminlerdir. En doğru olan bu vitaminlerin doğal yolla alınmasıdır. Sarı, yeşil ve kırmızı renkli meyvelerden bol bol tüketebilirsiniz.