Güniz Sokak No:22/3 06700 Kavaklıdere, Ankara, TÜRKİYE
Sipariş Hattı +90 (312) 467-1780

Günümüzde insanların çoğu ev, araba, kıyafetler, teknoloji vb şeyler için fazlasıyla para harcarken sağlıkları için bu harcamayı yapmamaktadır. Organik ürünler, sağlıklı yaşam çoğu insanın sadece dilindedir. Markete girdiğimizde sağlıklı olanı tercih etmektense en uygun fiyatlı olanı tercih etmekteyiz. Oysa ki alınan sağlıksız bu hormonlu ürünler insan vücuduna fazlasıyla zarar veriyor. Organik yaşamı benimseyen ve sağlıklı beslenmeye özen gösteren insanlar daha dinç bir vücutla yaşam kalitelerini arttırırken aynı zamanda anti-aging felsefesini de hayatlarına dahil etmiş oluyorlar. Yani hem sağlıklı bir hayat hem de daha dinç ve dinamik duruyorlar. Ev, araba ve eşyalara değer veren insanlar ise günümüz teknoloji çarklarında sıkışarak daha sağlıksız bir hayat ve çökmüş bir vücutla yaşam kalitelerini düşürmekteler.

Kendiniz için bir şey yapın ve sağlıklı beslenmeyi, doğal olanı tercih etmeyi hayat felsefeniz haline getirin ve zamanla vücudunuzdaki yenilenmeyi görün. Yapmanız gereken organik ürünleri hayatınıza almak ve ardından düzenli beslenme ve spor.

Güne nasıl başlarsan öyle devam eder derler ya hani, işte biz de buna inanıyoruz ve güne organik bir kahvaltıyla başlamanızı tavsiye ediyoruz. En önemli detay mevsimine göre meyve sebze tüketimidir. Kahvaltı menüsünde Halil Efendi Çiftliğinden sizler için Az Tuzlu Paşa Yeşil Zeytin ya da Güccük Yeşil Zeytinimiz var tercih sizin. Biraz da ceviz ve balla tatlandıralım kahvaltımızı organik balımız; Sultan ve Cihandar bal. Tosuncuk cevizimizle de kapanışı yapalım. Düzenli uyku ile daha sağlıklı bir bağışıklık sistemi ve beraberinde vücudun hastalıklara karşı daha dirençli olmasını sağlarız. Bu direnci tabi ki sadece düzenli bir uyku ile değil aynı zamanda Halil Efendi Çiftliğindeki sağlıklı meyvelerle de desteklemenize yardımcı olabiliriz. Organik nar, mandalina ve ayvalarımızla bu soğuk havalarda c vitamini desteği ile yanınızdayız.

Organik besinler, düzenli öğünler ve düzenli uyku sadece bunlar yetmez spor da hayatınızda ki olmazsa olmazlarından olmalı. Vücudumuzun spora en hazır olduğu vakit akşamdır. Günlük düzenli spor yapmaya vaktiniz varsa eğer 20 dakikalık egzersiz veya yürüyüş ile hayat kalitenizi yükseltebilirsiniz. Fakat vaktiniz kısıtlıysa hafta da 1-2 gün zaman ayırabiliyorsanız o zaman 45 dakika yeterli olacaktır. Kısacası 2018 yılına sağlıklı bir giriş yapın ve organik ürünleri hayatınıza alıp yaşam kalitenizi yükseltin diyoruz.


Halil Efendi Çiftliği, organik tarıma uygun sertifikalı ürünleri ile bu yılda sizler için, sağlığınız için ve doğamız için çalışmalara devam ediyor. Hiçbir kimyasal kullanmadan, organik tarım kurallarına uyarak, tüm detaylara dikkat ederek çalışıyoruz.