Güniz Sokak No:22/3 06700 Kavaklıdere, Ankara, TÜRKİYE
Sipariş Hattı +90 (312) 467-1780

Sivilce lekeleri ve bu lekelerin daha derin bir görünümü olan sivilce çukurlukları için bitkisel kür arayanlar için bir müjdemiz olacak.

Hem Suna Dumankaya, hem de İbrahim Saraçoğlu ve Ender Saraç tarafından yüze uygulanması önerilen bu doğal bakım kürü ile yüzdeki derin sivilce izlerinde önemli bir iyileşme olacak ve bunu kısa sürede olmasa da 2 ay gibi bir süre zarfında fark edeceksiniz. Şimdi sizlere yumurta akı ve limon suyu ile uygulayacağımız bu bitkisel cilt lekesi tedavisi ile yüzdeki ve vücuttaki derin sivilce izleri ve akne çukurları nasıl geçer ve gider bunu aktaralım.

Ancak şunu belirtmek gerekiyor ki sivilce çok derinlere işlemişse ve cildin kolajen ve elastin dokusuna zarar vermişse bu durumda bitkisel ve doğal yöntemlerden ziyade dermabrazyon, kimyasal peeling ve lazerle cilt soyma, yüz ütüleme gibi yöntemlerle veya daha ileri vakalarda estetik ameliyatlar ile çözüm bulunulabilir.

Derin sivilce izleri için Suna Dumankaya’nın doğal tedavi formülü

Malzemeler:

1 adet çiğ yumurtanın akı (sarısından ayrılacak)
Bir çay kaşığı limon suyu
Bir çay kaşığı Sultan bal
iki yemek kaşığı pastane mayası

Hazırlanışı:

Bir yumurtanın akı, bir çay kaşığı limon suyu ve bir çay kaşığı balı, iki yemek kaşığı pastane mayasıyla karıştırarak cildinize sürün. 20 dakika cildinizde beklettikten sonra yüzünüzü ılık su ile yıkayın.

 

dogaldiyet.com